İskele Ortaokulu

Telefon : 04322220228
Belgegeçer : 04322220278
WEB https://iskeletusbaortaokulu.meb.k12.tr
Adres : İskele Mahallesi, İskele Caddesi, İskele Tuşba Ortaokulu, Dış Kapı No398 Tuşba/VAN
VİZYON : Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir. Bu misyonu gerçekleştirmek için İskele Tuşba Ortaöğretim Okulunun belirlediği vizyonu; • Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; • Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; • İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; • Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; • Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır.
MİSYON : İskele Tuşba Ortaöğretim Okulunun misyon ve vizyonunu oluşturan temel değerleri; • Atatürk İlkelerine bağlı olmak, • Evrensel hukuk ilkelerine ve yasal düzenlemelere uymak, • Bilimin evrenselliğine inanmak, • Yenilikçi olmak, • Doğruluktan ve dürüstlükten taviz vermemek, • Kurum içinde uyum ve dayanışmaya önem vermek, • Herkesi din, ırk, milliyet, renk, düşünce farklılığı gözetmeksizin sevmek ve saygılı olmak, • Sürekli mükemmelliği yakalamaya çalışmak, • Zamanın kıymetini bilmek, • Milletimizi sevmek ve milletimizin değerlerini korumak • İşimizi sevmek.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :1997
Saatler : 8.30 - 14.45
Lojman : Sayısı:1
Servis :
Ulaşım : Minibüs, otobüs ve şahsi araç.
Yerleşim Yeri : İskele Mahallesi, İskele Caddesi, İskele Tuşba Ortaokulu, Tuşba/VAN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Van il merkezine 7 km uzaklıkta konumlanmıştır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :